Gratis Kassa-Software

Over ons

Wij zijn begonnen met het CD-menu in 1992 een programma voor het archiveren van de muziekverzameling. Snel ontstond de vraag naar financiële software, waar wij direct op inspeelden met het programma ADBplus. Dit facturering, voorraad- en klantenbeheer programma groeide snel uit tot een veel gebruikt software programma. Inmiddels hebben wij diverse programmatuur toegevoegd aan ons assortiment. Met deze visie en een zeer enthousiast team hebben wij ons in de afgelopen jaren ontwikkeld als een specialist op het gebied van software en heeft een indrukwekkende klantenlijst weten op te bouwen. Geschikt voor alle Windows versies.  


Graag e-mail/reviews onder vermelding van naam en woonplaats. Want zonder dit kunnen wij u niet helpen en uw probleem niet oplossen.

Wij willen weten of u ook wel een klant bent bij Monicom Software. 


Met Anonieme berichten kunnen wij niet veel! Op Anonieme berichten waar dan ook, daar kunnen wij niet op in gaan en dat we doen we ook niet. Wij kunnen niet ingaan op klanten die wij niet kennen, of op verhalen die niet waar zijn! Dat is het nadeel van anoniem, is het waar of niet!


Algemene voorwaarden

Licentievoorwaarden

Wettige maker en uitgever van de software

Partners

  • IdPos                               Barcode scanners  en meer voor ADBplus.
  • Pchulpnederland          Onderhoud & reparatie van Apple/Windows
  • www.conrad.nl              Barcode scanners voor ADBplus.
  • Alfacom IT services       Voor uw ICT en computerproblemen.
  • Monicom hardware      Hier treft u alle Point of Sale producten aan.
  • Admkantoor de Roos    020 4820667 voor uw gehele administratie.

Hulp op afstand is niet gratis.